Webinar – høstens program

For noen uker siden skrev vi et blogginnlegg med informasjon om webinar, som er et nettbasert kurs i regi av NAV. Alle som ønsker å delta kan melde seg på og følge webinaret via en datamaskin, et nettbrett, eller en smarttelefon. Høstprogrammet er nå klart, og vi gleder oss til å komme i gang!

Forrige uke starter vi opp igjen med webinar om alderspensjon, AFP og tjenestepensjon. Under et webinar vil du få informasjon om temaet fra en pensjonsekspert, som til daglig jobber med alderspensjon, AFP og tjenestepensjon. Dette er en ypperlig mulighet til å skaffe seg mer kunnskap og informasjon om hvordan pensjonssystemet i Norge er bygd opp, og hvordan dette vil påvirke nettopp din alderspensjon. I tillegg til foredraget er det mulighet til å sende inn spørsmål underveis, som vil bli besvart av en av våre medarbeidere.

Høstprogrammet 2018:

  • Alderspensjon, 06. september kl 10:00
  • AFP og tjenestepensjon, 19. september kl 10:00
  • Alderspensjon, 18. oktober kl 12:00
  • AFP og tjenestepensjon, 24. oktober kl 12:00
  • Alderspensjon, 28. november kl 10:00
  • AFP og tjenestepensjon, 29. november kl 10:00

Det er enkelt å melde seg på et webinar via nav.no. Påmeldingsfrist er 1 time før kurset starter. Oversikt over kommende kurs finner du her.

Les også gjerne forrige innlegg om webinar for mer informasjon.

Forfatter av blogginnlegget denne uken er Linn Monsen, NAV Familie- og pensjonsytelser Ålesund